Fönstertvätt

Vi utför utvändig fönstertvätt med endast 100% rent vatten, även kallat ultrarent vatten. Mer om ultrarent vatten finns att läsa om nedan.

Närmare 100% av jobben klarar vi därför av att utföra ifrån marken med teleskopsutrustning, men givetvis med samma glasklara resultat.


Vi utför fönstertvätt åt både privatpersoner och företag.


Genom att välja en skräddarsydd abonnemangstjänst anpassad just för dig eller ert företag så ser vi till att ni ständigt har skinande fönster. Men det går självklart bra att boka en enskild fönstertvätt.

Utvändig fönstertvätt

Vad är ultrarent vatten?
Det är vanligt kranvatten som filtreras. Efter filtreringen får man ut rent H2O, utan kalker, metaller, salter och andra föroreningar som annars får vattnet att fungera likt en svamp som suger åt sig partiklar. Vattnet får också en mycket lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösa upp smuts på ett effektivare sätt.


Varför ska man tvätta fasader, solceller och putsa fönster med ultrarent vatten?
- Det går snabbare eftersom man oftast slipper hyra liftar/ställningar och därav mer kostnadseffektivt för kunden.
- 100% miljövänligt och hållbart
- Säkert – man står på marken och jobbar (ingen risk för fallolyckor)
- Tack var det rena vattnet krävs inga kemikalier vilket är en jättefördel både för personal och miljön.

Ultrarent vatten

Priser & Abonnemang

En vanlig fönstertvätt kostar ifrån 399:- inkl RUT-avdrag, då utgår vi ifrån att det är en "vanlig" 1-plans villa. Sen skiljer sig priserna beronde på om det är ett större hus, om det är inglasad altan, källarfönster ect. För ett mer exakt pris, tryck på länken nedan.


Med ett förmånligt abonnemang så sjunker priset beroende på frekvens.


Klicka HÄR för att komma kontakt med oss och få mer information kring fönstertvättsabonnemang & vanlig enskild fönstertvätt


RUT avdrag

Hur funkar det?

Du anlitar helt enkelt ett företag med F-skattsedel att utföra ditt projekt. Hantverkaren drar av 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Enklare kan det inte bli.

RUT-avdraget följs av ett antal regler naturligtvis och vill du veta mer om reglerna så går du in på Skatteverkets hemsida


För att nyttja avdraget måste man kortfattat:

  • Ha fyllt minst 18 år
  • Betala skatt i Sverige för minst 90% av din totala inkomst
  • Äga bostaden under den period som arbetet utförs
  • Inte tidigare ha nyttjat avdraget om 50 000 kr för innevarande år.
  • Du ska ha med avdraget i din deklaration året efter.


Villkor

Det är båda parters ansvar att säkerställa att det går att nyttja RUT-avdraget för tjänsten som utförts. Vi säkerställer att tjänsten som beställs är avdragsgill och kund säkerställer att man uppfyller dom krav som ställs för att nyttja RUT. Skulle vi bli nekade vår ansökan ifrån skatteverket när vi söker om detta pga att den redan är nyttjad till 100% för nuvarande år eller liknande så äger vi rätten att ta ut kvarvarande belopp utav kund.