Om Nero's sten & marktvätt

Varför skapades Nero's Sten & Marktvätt?


2022:

Vi grundades 2022 då vi insåg ganska snabbt att utbudet av denna tjänst i skaraborg inte riktigt existerar och efterågan är stor. Många tänker dock tyvärr inte på underhållet av sina stenläggningar och den vetskapen vill vi vara med och lyfta fram.


Att välja och lägga en stenläggning som garageuppfart eller terass är ofta en stor investering. Med tiden så kommer stenläggningen bli fulare och växtligheten kommer fram. Väljer man att blunda för detta problem så kommer det resultera i att investeringen man gjorde inte kommer stå lika högt i värde längre. Sen ser det faktiskt inte så trevligt ut med en mossbelagd yta. 


Just därför så finns Nero sten & marktvätt, det ska på ett enkelt och smidigt sätt gå att köpa en tjänst som får dåtida investeringen att åter igen höjas i värde genom en snygg, kvalitétshöjd stenyta. Detta dessutom till en liten kostnad jämfört med vad en ny stenläggning kostar.


2023:

Ett bra första år med många nöjda kunder och nu redo att utöka våran verksamhet. Inventerar i en "rent vatten/ultrarent vatten" anläggning för att utöka våra tjänster och kan nu erbjuda våra kunder fönstertvätt & framförallt solpanelstvätt vilket har ökat enormt dom senaste 10-15 åren. 


Vart finns vi?


Vi utför stentvätt i Tibro, Skövde, Karlsborg, Hjo, Skara, Mölltorp, Mariestad. Men vi kan även utföra stentvätt, fönstertvätt & solpanelstvätt utanför dessa orter. Bara att höra av sig så ska vi nog hitta en lösning på förfrågan.

GLADA KUNDER


För oss är det ovärdeligt med glada och nöjda kunder efter avslutat jobb.

Vi ser alltid till att lämna först efter att båda parter är nöjda med jobbet.


Tryck nedan för att komma till några viktiga faktorer att känna till när du köper en tvätt utav Nero sten & marktvätt.